Presentación

Hola!
Soy Vanesa Villaplana, tengo 19 años y vivo en Barcelona.
Esta es la primera vez que hago un blog, pero me parece un trabajo fácil e interesante, ya que me permitirá expresar mis opiniones acerca de temas sobre los cuales pueda estar interesada. Además podré compartir estas opiniones y noticias con otros compañeros, y de la misma forma ellos podran hacerlo conmigo.
Finalmente considero que gracias a la creación de este blog, la asignatura será más amena.

miércoles, 1 de abril de 2009

Pensant en els altres

Aquest vídeo m'ha semblat molt interessant i a la vegada molt emotiu. Considero que des de nens ens han d'ensenyar a respectar als demés, a ser nosaltres mateixos, a ser feliços amb la nostra vida... abans de que madurem i formem la nostra personalitat, que després serà irreversible. Per tant crec que el métode que fa servir el mestre d'aquesta escola per ensenyar als alumnes és molt encertat.
Aquest professor, per una banda, els ajuda a avançar en el seu aprenentatge i per altra, els ensenya l'art de viure.
L'objectiu principal del mestre és ensenyar als alumnes a saber a com poden ser feliços mitjançant el escrit de cartes on ells poden demostrar els seus sentiments i les seves opinions. Tot seguit, els demés companys poden expressar el que els hi transmet el que han escoltat.
Per tant, pel mestre la clau de la felicitat és aprendre a pensar en els altres, pensament el qual considero molt important, ja que posar-se en la posició dels demés, és a dir sentir empatía per ells, és un valor molt important en aquesta vida per a ser una bona persona.
D'altra banda el mestre els hi ensenya a afrontar els problemes de la vida diària i a refexionar sobre les conseqüències dels seus actes, el que considero que els hi serà molt necessari tant en un present com en un futur on es trobin amb obstacles a la vida o hagin de prendre decisions importants.
Però, sobretot, el que crec que és més important i més interessant del seu métode és ensenyar que la vida té un gran valor i que s'ha d'experimentar l'alegria de viure, expressant sempre la seva personalitat. Per tant considero que està molt bé que el mestre els ensenyi a valorar a vida a casdacú amb les seves coses bones i sobretot amb les seves dificultats.
Finalment, penso que el fet de que el mestre els hi ensenyi els valors de la vida, fa que a la classe hi hagi més companyerisme, que hi hagi més interacció i es crien més lligams entre els alumnes i sobretot el gran respecte i admiració que els alumnes tenten pel professor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario